top of page
Temakveld: Sunn tilknytning mellom mor og barn

Tilknytning er essensiell i et menneskes liv. Og den begynner ikke bare med fødselen som de fleste vet, men allerede i mors mage. Men hva vet vi egentlig om denne tiden? Hvordan påvirker du som mor din baby? Hvordan er din livssituasjon avgjørende for en sunn relasjon til det barnet som vokser i deg og hva kan du gjøre for å oppnå selvsikkerhet og trygghet i deg selv og for barnet ditt?

Tiden før fødselen er ofte undervurdert, vi sjekker helsen til den vordende moren, men hvor mye hensyn tar vi egentlig til emosjonell belastning? Tar vi bekymringer, angst eller stress på alvor eller prøver vi fortsatt å "mestre livet så godt vi kan" uten å stoppe opp og kjenne etter.

Denne kvelden skal formidle deg som skal ha, vil ha eller har unge barn hva tilknytning innebærer og hvordan vi kan gjøre starten til et nytt menneskes liv til en god og trygg en. Du er også hjertelig velkommen til å ta med barnets far. Dere er et team og en felles forståelse gjør dere trygg på hverandre og på å være foreldre.

 

Det skal være rom for deling så mye eller lite dere ønsker. Vi kan romme det som er uten å dømme den andre. Alle er på sin vei og gjør det de er i stand til for sine barn. Her er det plass for spørsmål, bekymringer og et hyggelig samvær. 

Dato: 25.10.2019
Tid: 17-20.00
Pris: 350,-
Deltakertall: 4-8

Sted: Ametysten, Chr. Michelsens gate 1-3, 2. etasje.

PÅMELDING: via hjemmesiden eller e-post: kontakt(a)iopt-bergen.no. Avbestilling innen 48 timer før kursstart, ellers faktureres hele beløpet.

Ingenting å booke for øyeblikket
bottom of page