Bianca Rønsen

og

Roar Rønsen

Ametysten - Senter for vekst og utvikling i sentrum

Chr. Michelsens gate 1-3

5012 Bergen, Norge

kontakt@iopt-bergen.no

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Tel: 0047 - 403 07 303

© 2017 by Bianca Rønsen. Proudly created with Wix.com

 

Jan 08, 2020

GRATIS Åpen kveld

På våre månedlige åpne kvelder kan du uforpliktet bli kjent med oss og Identitetsorientert Psykotraumeterapi, kort IoPT Bergen. Du får innblikk i teorien og metoden vi jobber med for å komme i kontakt med våre fortrengte, glemte eller ignorerte deler som strever hardt for å bli sett. 

Du lærer om sammenvevningen av kropp, sinn og følelser. og hvordan egne livserfaringer og de vi er innvevd i på tvers av generasjonene, påvirker oss og hvordan vi kan identifisere og bearbeide livserfaringene som har satt seg i kropp og sinn.

Plassene er begrenset. Vennligst meld deg på.

Jan 17, 2020

Dag med identitetskonstellasjoner

På denne dagen får du mulighet til å utforske din egen intensjon, og dermed de opplevelsene som preger deg. Du får sett på problemene dine, på følelser du har og på kroppens reaksjoner på tidligere opplevelser enten de er egenopplevde eller overtatte. Formålet er at du skal finne nok støtte i deg selv til å ta steget ut av det som binder deg i dag, slik at prosessen som leder deg til ditt sanne jeg, og lar deg ta i bruk din sunne, frie vilje, kommer i gang.

Jan 23, 2020

Introduksjonskurs IoPT

På denne kursrekken vil du bli kjent med Identitetsorientert Psykotraumeteori og -terapi etter Franz Ruppert.

​Våre tidlige erfaringer (og erfaringene fra forrige generasjoner) i livet skaper vårt senere liv, tilknytningsmønstre fra barndommen blir gjentatt i parforhold, vennskap og i jobbrelasjoner.  Intensjonsmetoden hjelper deg til å bearbeide dine traumer, dine sår og krenkelseserfaringer fra unnfangselen, barndommen og frem til nå. 

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now