top of page
Introduksjonskurs IoPT

Våre tidlige erfaringer (og erfaringene fra forrige generasjoner) i livet skaper vårt senere liv, tilknytningsmønstre fra barndommen blir gjentatt i parforhold, vennskap og til og med i jobbrelasjoner. Det som var vondt en gang, vil vi ikke kjenne på en gang til - slik at vi utvikler overlevelsesstrategier (mestringsstrategier) som skal holde de vonde følelsene langt unna.
MEN overlevelsesstrategiene blir snart til et hinder for oss:


- vi klarer ikke å bygge opp nære relasjoner som vi ønsker,
- vi føler oss alene,
- vi havner i konflikter,
- vi er slitne/ utmattet/ har lite energi,
- vi blir syke/ plaget av (uforklarlige) symptomer,
- vi har søvnproblemer/ mareritt,
- vi klarer ikke å si "nei",
- våre barn sliter i livet,
- ...

Dette er et introduksjonskurs som gjør deg kjent med IoPT Bergen (Identitetsorientert Psykotraumeteori og -terapi etter Franz Ruppert). Terapiformen hjelper deg til å bearbeide dine traumer, dine sår og krenkelseserfaringer fra unnfangelsen, barndommen og frem til nå.

Kursrekken skal gi deg et innblikk i både det faglige og det metodiske av IoPT. Over fire torsdagkvelder skal du i en liten gruppe på maks. 6 deltakere få muligheten til å begynne å løse opp i dine innviklinger, dine indre mønstre, avsløre dine overlevelsesstrategier for så å få mer energi, mer medfølelse og en bedre forståelse for deg selv.

Meld deg på for å komme et skritt nærmere deg selv ♥

Datoer: 24.01., 07.02., 21.02., 06.03.2020
Tid: 15-18.30
Pris: 2000,- for alle 4 samlingene
Deltakertall: 4-6

Sted: Ametysten, Chr. Michelsens gate 1-3, 2. etasje.

PÅMELDING: via hjemmesiden eller e-post: kontakt(a)iopt-bergen.no. Avbestilling innen 48 timer før kursstart, ellers faktureres hele beløpet.

Ingenting å booke for øyeblikket
bottom of page