IoPT i fast gruppe med Roar - regelmessig selvutvikling sammen med andre  

 

Å møte seg selv med hjelp av resonansprosesser er en effektiv og dyptgående metoden som kan hjelpe deg med å avsløre dine strategier som hindrer deg i å ha de relasjonene du ønsker, den sunne kroppen du strever etter eller den indre roen som bare kommer innom i et par sekund.

Å jobbe regelmessig i en fast gruppe bygger opp trygghet og tillit til deg selv og til andre. Det å erfare og lære om andres vei hjelper også til å forstå seg selv bedre. Som deltager i gruppen kan du få mulighet til å være resonansgiver i andres IoPT prosesser. Å være resonansgivere kan gi mye læring og også bidra til egne helingsprosesser.

Gruppene har plass til tre deltakere med egen prosess. Vi starter med litt samtale, deltakerne kan stille spørsmål og dele det de ønsker å dele. Resten av tiden bruker vi til prosesser.

Er du helt ny til IoPT og usikker om det er noe for deg? Da kan du også velge å bestille en oppstartssamtale med egen prosess alene med Roar før du melder deg på gruppe hvis det kjennes bedre for deg. Ellers står det ingenting i veien for å melde deg til gruppen - det er ingen forkunnskaper nødvendig.

Påmelding og spørsmål via skjemaet nedenfor: 

Jeg ser frem til å møte deg!

Hilsen, Roar

comfort_zone_magic.jpg

Takk! Melding er sendt.